duminică, 8 iunie 2014

Noi si CITO


Un nou eveniment frumos a avut loc astăzi la Galleria Arad, ca urmare a colaborării între Asociaţia Cetatea Voluntarilor, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Arhiepiscopia Aradului şi Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.

Protagoniştii de astăzi au fost tinerii beneficiari ai Centrului de Integrare prin Terapie Ocupaţională “Tabacovici”, centru care oferă servicii de găzduire, rercuperare, reabilitare şi reinserţie socială şi profesională pentru persoane adulte cu handicap.

Au fost prezenţi doamna Erika Stark, directoare la DDAC Arad, şi domnulViorel Enache, director interimar al DGASPC Arad, care au spus cateva cuvinte inainte de spectacol pentru a incuraja interpeţii de astăzi şi pentru a-şi exprima aprecierea pentru munca educatorilor al Centrului Tabacovici, prezenţi şi ei la eveniment pentru a-şi sustine tinerii beneficiari.

În special, Asociaţia Cetatea Voluntarilor doreşte sş mulţumească doamnei educatoare Maria Cristea pentru pasiunea şi entusiasmul cu care s-a dedicat acestui proiect, la care am avut şansa să participăm cu voluntarii noştri.

Programul evenimentului a constat în dansuri, muzică şi cântece din tradiţia populară românească interpretate de beneficiarii Centrului Tabacovi. Au mai urcat pe scena elevii clasei V al Liceului de Arta “Sabin Drăgoi” şi o parte din membrii corului Liceului Teologic care au dorit, împreuna cu Parintele Gabriel, sa fie astăzi alaturi unor tineri mai puţin norocoşi, care au nevoie de prietenia şi de susţinearea nostră.

Asociaţia Cetatea Voluntarilor mulţumeste conducerii Mall-ului Galleria Arad pentru găzduire şi vă invită să urmariţi pe site-ulhttp://www.arad.galleriamall.ro/ programul evenimentelor viitoare, pentru a nu rata şansa de a participa la activităţile noastre şi la spectacole de suflet precum cel de azi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu