duminică, 8 iunie 2014

Primavara seniorilor



Joi, 15 mai a avut loc la Galleria Mall Arad serbarea “Primăvara Seniorilor”, organizată de Direcţia de Dezvoltare și Asistenţă Comunitară în colaborare cu Asociaţia Cetatea Voluntarilor.

Începând cu ora 14, pe Scena Talentelor au urcat Seniorii de la Centrul de îngrijire pentru persoane vârstnice de pe Calea Bodrogului, pentru a oferi un spectacol minunat cu dansuri și cântece din tradiţia românească.

Asociaţia Cetatea Voluntarilor le mulţumește din suflet acestor bunici ai noștri, pentru dragostea faţă de portul popular, pentru memoria lor care este și memoria noastră ca popor, pentru pasiunea cu care au interpretat melodiile și dansurile din program.

Dorim să mulţumim pe această cale și conducerii Mall-ului Galleria Arad pentru găzduire și pentru susţinerea care ne-au asigurat-o pentru a oferi Seniorilor arădeni posibilitatea de a sărbători împreună începutul unui nou sezon, o primăvară a bucuriei și a aproprierii între generaţii și între suflete.

De asemenea dorim să-i mulţumim doamnei Mihaela Trăușan pentru tortul frumos și delicios care l-a pregătit pentru participanţii la eveniment. 
Asociaţia Cetatea Voluntarilor vă urează o Primăvară frumoasă și vă așteaptă la următoarele evenimente pregătite pentru, și împreună cu, cetăţenii Aradului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu