luni, 10 februarie 2014

Despre noi



Un trecut activ şi plin de experiențe și acțiuni de voluntariat stă în spatele acestui nucleu de tinereţe, energie şi devotament. 

Aradul a mai câştigat o emblemă, de data aceasta la capitolul Voinţă, Suflet şi Seriozitate.

Începând cu luna februarie a anului 2014, Asociaţia Cetatea Voluntarilor vă va convinge, dragi arădeni, prin toate actele şi activitățile susţinute, că voluntariatul este un mod de viaţă, care în orașul nostru se realizează la standarde înalte. 

Iar toate astea sunt posibile pentru că există o echipă tânără, flexibilă și capabilă, care-și dorește să ajute acolo unde şi când este nevoie. 

Sărbătoriţi alături de noi reușita înființări acestei asociații şi bucuraţi-vă că, dincolo de toate problemele personale, în Arad vor exista mereu oameni - adulţi, tineri şi copii - care să răspundă ,,Prezent!”, 24 de ore din 24, la orice apel în caz de nevoie!

Este evident că această ,,Cetate de fapte şi gânduri bune” are o inimă şi o voinţă pe măsură, iar acestea sunt închinate tuturor locuitorilor de pe raza judeţului Arad. 

De altfel, fie vorbim despre Cetatea orașului, fie despre cea… a Voluntarilor, e totuna: amble sunt inima și nucleul Aradului! 

Timpul va demonstra ceea ce vorbele clamează, dar atunci când generozitatea, determinarea şi inteligenţa se însoţesc, reuşita este aproape! 

Vă invităm să ne urmăriți, să ne fiți aproape, să susțineți Voluntarii noștri: o echipă unită, de oameni frumoși care se cunosc de mult și lucrează împreună de ani de zile în folosul comunității din care fac parte și pe care o iubesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu